Още по темата01.10.2021 / 18:00кадър bTVРедактор: Гостуването на бизнесмена Карсимир Стойчев в

...
Още по темата01.10.2021 / 18:00кадър bTVРедактор: Гостуването на бизнесмена Карсимир Стойчев в
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Джамбазки говори глупости за улавянето на въглеродните емисии

Още по темата01.10.2021 / 18:00

кадър bTV

Редактор: 

Гостуването на предприемача Карсимир Стойчев в предаването на Цветанка Ризова „ Лице в лице ” по bTV се трансформира в продължение на по-ранния диалог с евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. В коментар за енергийната рецесия в Европа и у нас и „ зелената договорка ” в енергетиката, Стойчев съобщи, че политиците бъркат, като се изричат по стопански тематики.

По мотив коментара на Джамбазки, че въглеродните излъчвания би трябвало да се улавят, предприемачът съобщи изрично: „ Говори нелепости! ”

Стойчев изясни, че технология за улавянето и складирането на нездравословните излъчвания има и такава апаратура работи в Исландия. Проблемът е, че тя е извънредно скъпа, което я прави неприложима в наши условия. Предприемачът прочувствено изясни, че в България се спъва инсталирането на фотоволтаици, което може да обезпечи ток в дребните обитаеми места и даже в обособените семейства.

Красимир Стойчев разяснява също и идния конфликт сред Румен Радев и проф. Анастас Герджиков на президентските избори. Според него разумният излаз е да завоюва този, който има максимален рейтинг. Бизнесменът обаче разяснява, че като цяло в президентсктата институция у нас няма доста логичност. „ Избираш мажоритарно един човек, който стартира да си има вяра, а не му даваш грам власт ”, сподели Красимир Стойчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР